Oferta speciala! Gratuit pentru ONG-uri!
Pentru ca ne pasa!

Blog

Informatii utile pentru site-ul tau!

Ai gasit acest articol cautand pe Google?

Da, tehnicile si strategiile noastre de SEO chiar functioneaza!

Continua sa citesti pentru a afla cum sa faci seo ca un profesionist!

Seo este cel mai competitiv avantaj de marketing pe care il ai in fata competitorilor. Tintind cat mai sus pentru experiile pe care le vizezi te scoate in lumina dar te ajuta si sa furi clienti de la competitori.

In prezent, daca nu esti pe prima pagina in Google probabil ca nu vei beneficia de vizitatori deloc, tocmai de aceea este recomandat sa te pozitionezi cat mai sus. Suntem pe piata de foarte mult timp si in acesti ani am incercat sa ne insusim toate informatiile despre seo care ne-au picat in mana. Aceasta postare provine din ani de experienta si de documentare.

Atunci cand dorim sa aflam o informatie apelam la Google, la fel si cand vrem sa cumparam ceva, sa gasim un profesionist dintr-un anumit domeniu, sa planuim o excursie si altele. La fiecare cautare apelam de fapt prin Google la o piata online. Asta facem cei mai multi dintre noi, prin urmare, cei cu firme si site-uri sunt foarte interesati ca ei sa apara in rezultate afisate de Google, atunci cand cineva cauta servicii si produse ca cele pe care le ofera; o buna prezenta in site-urile de cautare va insemna pentru ei mai multi vizitatori, mai multe persoane interesate si foarte probabil, mai multe vanzari.

Notiunea de SEO a aparut prin anii 90, reprezentand o abreviere de la Search Engine Optimization, adica: optimizarea pentru motoarele de cautare. In acelasi timp, aceeasi abreviere se refera si la persoanele care practica aceasta „meserie”. In epoca timpurie a Internetului, atunci cand existau doar „cateva” site-uri in total (de fapt cateva milioane, fata de cele peste 20 miliarde, estimate in prezent) – au aparut si motoarele de cautare, care, desi deloc sofisticate – indexau destul de bine continutul de pe web si constituiau un punct de pornire al navigarii, prin aceasta reprezentand o sursa importanta de trafic pentru site-urile web. Tot atunci specialistii si-au dat seama de necesitatea unui control constient in procesul de crestere a vizibilitatii in motoarele de cautare, si acest fapt a dat nastere unei noi stiinte: SEO – optimizarea pentru motoarele de cautare, care are drept scop marirea traficului calitativ al unui site. 

Fiecare website este construit cu un scop. Unele site-uri, pentru companii, sunt ca o carte de vizita, altele doresc sa vanda anumite produse / servicii in mediul online. In oricare situatie, pentru orice website, exista un scop pe care managerul unei companii, sau chiar simplul webmaster, doreste sa-l atinga. Cum ne dam seama daca website-ul isi face treaba? Desigur, nu este nevoie de un instrument magic pentru a urmari vanzarile pe ultima luna, insa sunt si situatii in care performantele nu se masoara in ceva fizic – precum banii care au intrat in firma, ci dorim sa stim daca.